Velden zijn niet correct ingevuld

H2OOSTRA voor de recreatieve sector

Verstopte waterleidingen, een vuile watertank in uw caravan of camper, een glibberig dek op uw boot of jacht. Zomaar wat ongemakken waar u als eigenaar van een caravan, camper, boot of jacht mee te maken heeft. Om ervoor te zorgen dat uw caravan, camper of jacht zo lang mogelijk meegaat is goed onderhoud belangrijk. Vaak gebeurt dit met chemische middelen, niet de meest gezonde optie en bovendien ook niet de meest effectieve. Met H2OOSTRA wordt het reinigen van uw waterleiding of watertank een stuk effectiever en eenvoudiger.

Eenvoudige en natuurlijke reiniging met H2OOSTRA

Verstopte leidingen of een vuile watertank worden bijna altijd veroorzaakt door bacteriën. Overal waar water is, ontstaat biofilm. Deze slijmerige laag is een broeiplaats en voedingsbodem voor bacteriën die schadelijk zijn voor uw gezondheid. Chemische reinigingsmiddelen zorgen er niet voor dat deze slijmlaag losgeweekt wordt. H2OOSTRA BioCleaner™ doet dit wel.

Onze gepatenteerde formule opent de biofilm en laat een beschermlaag achter. Na de behandeling met uw reguliere ontsmettingsmiddel is het watersysteem volledig gereinigd. Met een eenvoudige handeling zorgt u dus voor schoon, zacht en helder water. Het voordeel van onze producten is bovendien dat ze 100% natuurlijk zijn. Dit houdt in dat u ze helemaal veilig kunt gebruiken.

Toepasbaar in caravans, campers en jachten

Binnen recreatieve sector kunnen onze H2OOSTRA BioCleaner™ producten toegepast worden op alle plekken waar water zit, stroomt of achterblijft. Denk hierbij aan (water)leidingen, waterbakken, waterreservoirs, badkamers, etc. De producten zijn toepasbaar in caravans, campers en jachten.

Campers en caravans

Verstopte waterleidingen, een vervuilde watertank of gewoon uw caravan of camper klaarmaken voor het zomerseizoen. Als eigenaar van uw recreatie voertuig bent u hier ongetwijfeld jaarlijks mee bezig. Met de H2OOSTRA producten reinigt u eenvoudig uw:

  • Waterleidingnetwerk
  • Opslag- en voorraadtanks
  • Wanden en vloeren
  • Emmers en jerrycans

Jachten en boten

Ieder jaar, of misschien zelfs vaker reinigt u de (vaste) watertank en de leidingen in uw jacht. Wellicht doet u dit met een chemisch middel, warm water of een ander product. Al deze middelen reinigen uw leidingen en watertank eigenlijk helemaal niet. De slijmlaag die zich heeft gevormd in uw leidingen en watertank is niet zo eenvoudig los te weken. Onze producten zijn makkelijk toe te passen voor het reinigen van:

  • Scheepsdekken
  • Waterleidingnetwerk
  • Emmers en jerrycans
  • Wanden en vloeren
  • Opslag- en voorraadtanks

Veilig op vakantie

Wist u dat ongeveer de helft van alle reizigers in de eerste twee weken van de reis diarree krijgt? Het wordt meestal veroorzaakt door bacteriën en heel af en toe door virussen of parasieten. Vaak wordt gedacht dat besmet voedsel de boosdoener is, maar in werkelijkheid wordt in bijna alle gevallen de infectie opgelopen door besmet (drink)water uit uw eigen waterleiding, watertank of jerrycan. Vanzelfsprekend regelt u alles goed voordat u op vakantie gaat, maar vergeet niet goed te zorgen voor uw watersysteem. Want niets is fijner dan een (zon) vakantie zonder zorgen en vervelende infectie ziektes.

Interesse of advies nodig?

Bent u benieuwd wat ons product voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag samen met u hoe we op een milieuvriendelijke manier de kwaliteit van het water kunnen verbeteren. Want schoon water is van onschatbare waarde voor uw gezondheid. Bel ons op 0522 44 11 80 of vul het contactformulier in.

Contactformulier