Velden zijn niet correct ingevuld
Industrie

H2OOSTRA voor de industrie

Verstopte waterleidingen, vervuilde tanks, glibberige vloeren. Zomaar wat ongemakken waar een zuivelfabriek, slachterij of visafslag dagelijks mee te maken heeft. Deze ongemakken worden vrijwel altijd veroorzaakt door bacteriën. Overal waar water is, ontstaat namelijk biofilm. Deze slijmerige laag is een broeiplaats voor bacteriën die schadelijk zijn voor uw dieren en eindproduct. Vaak worden waterleidingen, reservoirs, wanden en vloeren gereinigd met chemische middelen. Dit is niet de meest gezonde optie en bovendien ook niet de meest effectieve. De H2OOSTRA BioCleaner™ producten zorgen ervoor dat het biofilm wordt geopend en losgeweekt.

Waterverontreiniging in fabrieken, slachterijen en visafslagen

De temperaturen in uw fabriek zorgen ervoor dat bacteriën zich gemakkelijk voortplanten en het probleem steeds groter maken en het productieproces verstoren. Onze gepatenteerde formule opent de biofilm en laat een beschermlaag achter. Na de behandeling met uw reguliere ontsmettingsmiddel is uw watersysteem volledig gereinigd. Met een eenvoudige handeling zorgt u dus voor schoon, zacht en helder water. Essentieel voor de hygiëne binnen uw fabriek en de gezondheid van uw werknemers en aanbod.

Onze producten zijn 100% natuurlijk. Dit houdt in dat u ze helemaal veilig kunt gebruiken. Met het gebruik van H2OOSTRA kan het gebruik van uw huidige chemische ontsmettings- of bestrijdingsmiddelen met circa 70% terug worden gedrongen. H2OOSTRA is geen biocide en doodt bacteriën niet, maar voert ze eenvoudig af via het water.

Wasserettes

Een broedplaats voor bacteriën: Wasserettes. Om problemen te voorkomen is het belangrijk om wasserettes regelmatig schoon te maken en te onderhouden. De producten van H2OOSTRA zijn toepasbaar op:

  • Het waterleidingnetwerk
  • Opslag- en voorraadtanks
  • Wanden en vloeren
  • Emmers en jerrycans

Zuivelfabrieken en slachterijen

Ook voor zuivelfabrieken en slachterijen is een optimale reiniging van systemen belangrijk om de hygiëne te waarborgen. H2OOSTRA is toepasbaar voor het reinigen van:

  • Werktafels
  • Wanden en vloeren
  • Opslag- en voorraadtanks
  • Waterleidingnetwerk
  • Emmers en jerrycans

Kosten en milieu besparen met H2OOSTRA!

Het lozen van water aan het riool of water oppervlakte dat is besmet met teveel biocides en desinfectanten is slecht voor het milieu en kan ook een grote kostenpost zijn voor uw bedrijf. H2OOSTRA denkt graag met u mee over kostenbesparing. H2OOSTRA is milieuvriendelijk en geen biocide en maakt uw waternetwerk schoon. Dit betekent minder gebruik van desinfectanten en minder vervuilt water dat geloosd hoeft te worden.

Interesse of advies nodig?

Bent u benieuwd wat ons product voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag samen met u hoe we op een milieuvriendelijke manier de kwaliteit van het water kunnen verbeteren. Want schoon water is van onschatbare waarde voor uw productie en organisatie. Bel ons op 0522 44 11 80 of vul het contactformulier in.

Contactformulier