Velden zijn niet correct ingevuld

H2OOSTRA toepassingen

De H2OOSTRA BioCleaner™ producten zijn breed toepasbaar. Overal waar water is, ontstaat namelijk biofilm. Biofilm is een broeiplaats en voedingsbodem voor bacteriën die schadelijk zijn voor uw gezondheid en die van dieren en gewassen.

Op alle plaatsen waar water is, stroomt of achterblijft kunnen onze waterreinigingsproducten worden toegepast. Denk hierbij aan:

Onze gepatenteerde formule opent het biofilm en laat een beschermlaag achter. Na de behandeling met uw reguliere ontsmettingsmiddel is het watersysteem volledig gereinigd. Met het gebruik van H2OOSTRA kan het gebruik van uw huidige chemische ontsmettings- en bestrijdingsmiddelen met 70 tot 80% worden teruggedrongen. Bovendien zijn onze producten 100% natuurlijk, waardoor ze veilig zijn in gebruik en voor uw installaties.

Advies nodig of interesse?

Wij snappen dat de veelzijdigheid van onze producten wellicht overweldigend is. Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag samen met u hoe we op een milieuvriendelijke manier de kwaliteit van het water kunnen verbeteren. Benieuwd naar de specifieke toepassing van H2OOSTRA voor uw bedrijf? Neem contact met ons op via 0522 44 11 80 of vul ons contacformulier in.

Contactformulier