Velden zijn niet correct ingevuld

Hoe werkt H2OOSTRA Biocleaner Luchtwasser-reiniger2.0?

Is uw proceswatersysteem echt zo schoon als u denkt?

Nee! Om te begrijpen waarom dat zo is, moet u eerst de ware oorzaak kennen van de vorming van kolonies van bacteriën, (een industrieel geheim over) een vieze, slijmerige substantie die zich zichtbaar en onzichtbaar verschuilt op oppervlakken van de pakketten van uw luchtwasser en wordt aangeduid met biofilm. Ook wel snotvorming genoemd!

Wat is een biofilm?

Een biofilm (snotvorming) is een kleverige, slijmachtige substantie die door bacteriën wordt gevormd als beschermlaag, als voedingsbodem en als broedplaats. De bacteriën komen op veel verschillende manieren in het water. Op zoek naar een veilige haven creëren bacteriën een slijm waarmee ze op elk vochtig oppervlak blijven kleven. In uw luchtwasser kunnen dat de sproeiers, pompen, waterbakken, en de meest favoriete plek, de leidingen en de pakketten zijn. Als de bacteriën eenmaal “gevestigd zijn” zijn ze in staat om heel snel kolonies te vormen. De biofilm heeft als taak om de bacteriën er binnenin te beschermen en dat lukt uitstekend. Een behandeling met slechts één tablet per week met onze gepatenteerde milieuvriendelijke formule pakt het probleem bij de wortel aan. De slijmlaag wordt losgeweekt van de oppervlak en vervolgens weggespoeld met water. Bovendien kan deze zich niet opnieuw vormen. Het resultaat is een spectaculaire vermindering van de bacteriën en snotvorming in uw luchtwasser.

Alstublieft!

H2OOSTRA, de perfecte alles-in-één-oplossing: Veilig, schoon, kristalhelder water dat het milieu, mens, dier, plant en uw luchtwasser beschermt!
Zéér geschikt voor biologische, chemische en combi luchtwassers!

De werking in beeld

Benieuwd hoe de werking van H2OOSTRA er in het echt uitziet? Hieronder hebben we het proces voor u in beeld gebracht.

1. Het probleem: Snotvorming.
 

het probleem

Vervuilde luchtwassers ontstaan o.a. door stof, voer, huidschilfers, eiwitten, temperatuur en ontsmettingsmiddelen. Dit noemen we biofilm (snotvorming) een (on)zichtbare glibberige substantie.

2. Inweken met H2OOSTRA.
 

inweken met h2oostra

H2OOSTRA biedt de oplossing! Voeg een H2OOSTRA tablet 1X per week toe aan uw waswater/proceswater. Het inweekproces kan nu beginnen.

3. H2OOSTRA breekt de biofilm (snotvorming) af.

Biofilm afbreken

De gepatenteerde formule van H2OOSTRA pakt het probleem bij de wortel aan. Na de inweekperiode breekt H2OOSTRA de biofilm af

4. De snotvorming wordt afgevoerd via het leidingnetwerk.

Afvoeren bacterie via leidingnetwerk

Nu de snotvorming is losgeweekt van de oppervlakten worden ze afgevoerd door het water (afspuien).

5. Naspoelen.
 

Eventueel spoelen

Het is belangrijk om de luchtwasserpakketten goed na te spoelen zodat de snotvorming eenvoudig wordt verwijderd. Het organische afval goed afspuien!!

6. Beschermlaag.
 

beschermen met h2oostra

De unieke gepatenteerde formule van H2OOSTRA zorgt ervoor dat er een beschermlaag gevormd wordt waardoor de biofilm niet meer kan hergroeien aan de wanden, leidingen, pompen en luchtwasserpakketten.

7. Preventief onderhoud.

Preventief onderhoud

Belangrijk! Onderhoud uw luchtwasser preventief door wekelijks een tablet H2OOSTRA aan uw waswater/proceswater te voegen zodat uw luchtwasser aan de eisen voldoet die de overheid stelt.

8. Geschikt voor:

 

- Biologische luchtwassers.
- Chemische luchtwassers.
- Combi luchtwassers.

9. De voordelen:

 

- Bespaart energiekosten.
- Bespaart schoonmaakkosten.
- Eenvoudig en veilig in gebruik.
- Verbeterde stalventilatie.
- Natuurlijk en milieuvriendelijk.
- De werkzame bacteriële bestanddelen      blijven behouden.
- Geen corrosieve effecten, daardoor
     geen aantasting van rubbers
     en koppelingen.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via 0522 44 11 80 of vul het contactformulier in.