Velden zijn niet correct ingevuld

Ons verhaal

WAT BEGON ALS EEN EXPERIMENT RESULTEERDE IN EEN INNOVATIEF, GEPATENTEERD PRODUCT

H2OOSTRA is gespecialiseerd in milieuvriendelijke waterbehandelingsmethoden en als het aan ons ligt gebruiken we in de toekomst veel minder chemische middelen om biofilm los te weken en leven we in een wereld waarin de agrarische sector, de industrie en de recreatieve sector zich bewust zijn van het milieu en waar we actief de hoeveelheid chemische middelen bij bacteriële verontreiniging verminderen. We streven naar schoon, zacht en gezond water voor mens, dier en plant.

Om te zorgen dat we in de toekomst ook echt kunnen ondernemen en leven in die wereld werken wij als H2OOSTRA continu aan onze missie. We vinden het belangrijk dat u weet dat H2OOSTRA geen biocide is en geen bacteriën doodt, maar in plaats daarvan de bacteriën afvoert via het water.

DE MISSIE VAN H2OOSTRA

We willen bewustwording creëren over de impact en de slechte werking van het gebruik van chemische ontsmettings- of bestrijdingsmiddelen bij het openen en losweken van de biofilm en de agrarische sector, industrie en recreatieve sector inspireren zelf bij te dragen aan een duurzame verandering.

We bieden een innovatieve, gepatenteerde productlijn aan van milieuvriendelijke waterbehandelingsmethoden en professionele benodigdheden.

WAAROM DOEN WE DIT

De grootste reden voor het bestaan van het merk H2OOSTRA is de enorme hoeveelheid medicijnen, antibiotica en chemische ontsmettings- en bestrijdingsmiddelen die gebruikt worden in de agrarische, industriële en recreatieve sector. Het welzijn van de dieren op agrarische bedrijven verbetert aanzienlijk wanneer er altijd gezond en schoon water is. Met het gebruik van H2OOSTRA kan het gebruik van uw huidige ontsmettings- of bestrijdingsmiddelen met circa 70% terug worden gedrongen. Het gebruik van antibiotica vermindert en de productie stijgt.

Oh, ja! En niet onbelangrijk, uiteindelijk worden we er als mens, consument en klant ook gezonder van.

Wij geloven dat duurzaam ondernemen en het gebruik van milieuvriendelijke middelen geen kwestie van geld of tijd is, maar een kleine aanpassing in gewoonte en kiezen voor een hogere standaard. Maximaal duurzaam met de inzet van onze milieuvriendelijke producten en samen met uw bedrijf werken naar een positieve impact op een betere wereld van morgen met schoon, gezond en zacht water.

ONZE BELOFTE

Wij maken enkel milieuvriendelijke waterbehandelingsproducten van hoge kwaliteit. Veilig voor u, uw dieren en planten. Wij zijn het meest duurzame product op de markt om biofilm los te weken. En naast een (kleine hoeveelheid) regulier ontsmettingsmiddel heeft u niets nodig voor schoon water. Alle producten zijn ontwikkeld, zijn uitgebreid getest en hebben keurmerken en certificaten om te garanderen dat H2OOSTRA doet wat wij beloven. Onze formule is zelfs gepatenteerd. En dat wij altijd voor u klaar staan, dat spreekt voor zich.