Velden zijn niet correct ingevuld

Uw biologische en chemische luchtwasser reinigen?

De luchtwasser is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Deze moet ook aan hoge eisen voldoen. Door soms onverklaarbare redenen worden de luchtwasserpakketten gauw smerig. In een luchtwasser ontstaat al snel snotvorming (ook wel bekend als biofilm). Het is een slijmerig laagje wat wordt gecreëerd door afvalstoffen uit de lucht van de stal. Deze afvalstoffen hechten zich aan het luchtwasserpakket. U kunt zich voorstellen dat dit problemen oplevert, omdat het systeem vol raakt en verstopt. Hierdoor gebruiken ventilatoren onnodig veel energie en is de ventilatie van uw stal niet optimaal. Al jarenlang wordt snotvorming in luchtwassers bestreden met chemische middelen, zuren of handmatig schoonmaken. Dit is tijdrovend, milieuonvriendelijk, kostbaar en niet zonder risico. De H2OOSTRA BioCleaner™ reinigt effectief én milieuvriendelijk.

Biofilm uit uw luchtwasser reinigen

H2OOSTRA is een gepatenteerd alles-in-één waterbehandelingsproduct dat effectief en milieuvriendelijk reinigt. Het is een product op natuurlijke basis. H2OOSTRA is geen biocode en doodt geen bacteriën, maar voert ze eenvoudig af via het watersysteem. Het product brengt dus geen schade toe aan mens, dier en milieu. Met slechts één behandeling per week met H2OOSTRA behoort snotvorming tot het verleden. Uw luchtwasser blijft schoon en fris en de installatie blijft optimaal presteren. De ideale oplossing voor de agrarische sector en industrie.

Met een eenvoudige behandeling bespaart u arbeid, onderhoudskosten, energie en uw luchtwasser presteert weer volgens de eisen!

Voor kostenbesparing en een beter milieu

Wist u dat als u te veel biociden gebruikt om schoon te maken dit in het spuiwater terecht komt? Het vervuilde spuiwater komt vervolgens terecht op het land, in de sloot en in het riool. Het lozen van water dat is besmet met te veel biociden en desinfectanten is slecht voor het milieu, kan schade aanbrengen en kan een grote kostenpost zijn voor uw bedrijf. H2OOSTRA is milieuvriendelijk en géén biocide. Dit betekent dat u uw waternetwerk schoon kunt maken zonder dat er vervuild water geloosd hoeft te worden.

Luchtwasser reinigen in slechts drie stappen

Stap 1: Luchtwasser reinigen
H2OOSTRA maakt schoon: Voeg H2OOSTRA toe aan het waswater. H2OOSTRA is leverbaar als vloeistof of als tablet. De tablet is ideaal voor luchtwassers. Deze kunt u rechtstreeks in de luchtwasser plaatsen. Tijdens de inweekperiode weekt de biofilm los van de luchtwasserpakket.

Stap 2: Spoelen
H2OOSTRA spoelt: U zult zien hoe eenvoudig is om uw luchtwasser is om te reinigen. Na de inweekperiode spoelt de luchtwasserpakket met water en voldoende flow. Vervoer het vervuilde spuiwater af en vul deze weer met schoon en zuurstofrijk water.

Stap 3: Beschermen
H2OOSTRA beschermt: Na de inweekperiode en spoelen laat H2OOSTRA op de luchtwasserpakketten een dunne beschermlaag achter, waardoor de snotvorming niet meer kan groeien en niet meer terug kan komen.

Stap 4: Onderhouden
H2OOSTRA onderhoudt: Is uw luchtwasser vrij van snotvorming? Vanaf nu blijft u H2OOSTRA slechts één maal per week gebruiken om de snotvorming (biofilm) buiten de deur te houden.

Voordelen van H2OOSTRA

 • Bespaart energie, tijd en geld
 • Toepasbaar voor chemische en biologische luchtwassers
 • Lage onderhoudskosten
 • Maakt schoon vanuit de kern en laat een beschermlaag achter
 • PH Neutraal
 • Stabiel en geleidbaar
 • Eenvoudig en veilig in gebruik
 • Minder schoonmaakwerk
 • Verlaging van energiekosten
 • Natuurlijk en milieuvriendelijk
 • De werkzame bacteriele bestanddelen blijven behouden.
 • Geschikt voor biologische, chemische, combi- en lamellen luchtwassers
 • Geen corrosieve effecten, geen aantasting van rubbers en koppelingen
 • Verbeterde stal ventilatie

Interesse of advies nodig?

Onze producten zijn ook voor u op verschillende manieren inzetbaar. Wij kijken graag samen met u hoe we op een milieuvriendelijke manier de kwaliteit van het water kunnen verbeteren. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via 0522 44 11 80 of vul het contactformulier in.

Contactformulier