Velden zijn niet correct ingevuld

Het product

Vloeistoffen, tabletten en doseerproducten

De H2OOSTRA waterbehandelingsproducten bevatten alle technologie die u nodig heeft voor een schone waterleiding en opslagtanks. Met slechts een minimale dosering zorgt H2OOSTRA voor schoon, kristalhelder water. Daarnaast zorgt H2OOOSTRA voor het verwijderen van kalk, ijzer en mangaan.

Wij geloven in de eenvoud en daarmee in de kracht van onze producten. We hebben onze producten onderverdeeld in productgroepen met hierbij kort de mogelijke toepassingen. Zo ziet u in een oogopslag welk product het beste aansluit bij uw vraag.

Vloeistoffen voor het reinigen van uw drinkwatersysteem, tanks, waterbakken, nippels, sproeiers en druppelaars

Onze H2OOSTRA waterreinigingsvloeistof is geschikt voor het openen en losweken van slijmerige lagen (biofilm) en bacteriën aan wanden en van oppervlakten. De vloeistoffen zijn verkrijgbaar in een verpakking van 20 of 2 liter.

Meer informatie Contact opnemen

Tabletten voor het biologisch reinigen van waterbakken, watertanks, vloeren, wanden en filters

Verminder gladde vloeren en oppervlakten voor uw eigen veiligheid. De tabletten vereisen geen speciale apparatuur voor het gebruik en beschadigen uw vloer, waterbakken, tank of filters niet. Onze natuurlijke waterreinigings tabletten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, afhankelijk van de toepassing. Voor een luchtwasser heeft u bijvoorbeeld slechts één tablet nodig voor < 20.000 liter water.

Meer informatie Contact opnemen

Professionele doseerproducten bij het gebruik van H2OOSTRA BioCleaner™ waterreinigingsvloeistof

De professionele doseerproducten van H2OOSTRA zorgen ervoor dat u gemakkelijk en snel de producten van ons kunt toepassen om uw watersysteem te reinigen. We beschikken over Aquados® doseerapparaten, mengtonnen en doorspoelproducten.

Meer informatie Contact opnemen

Contactformulier